Bogdan propustio prvu pobedu Kingsa: Bjelica dobar

Autor:

Sport

22.10.2018

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Sakramento Kingsa ostvarili su prvu pobedu u sezoni pošto su u noći između nedelje i ponedeljka savladali na gostujućem parketu Oklahoma Siti Tander sa 131:120.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Bjelica

Ekipa iz glavnog grada Kalifornije je posle poraza od Jute i Nju Orleansa, upisala i prvi trijumf, dok je tim Oklahome i dalje posle tri meča bez pobede. 

Kingsi su na startu susreta nametnuli svoj ritam, kontrolisali su igru u većem delu prvog poluvremena, da bi na veliki odmor otišli sa 12 poena prednosti 68:56. Do kraja meča je Sakramento bio u vođstvu, dok je tim Tandera dva puta došao na -5, ali dalje nije mogao. 

 

Srpski krilni centar Nemanja Bjelica je odigrao dobru partiju u redovima Kingsa gde je za 31 minut ubacio 12 poena, uz šut 5-6 iz igre, 2-2 za tri poena, uz pet skokova, četiri asistencije, tri ukradene lopte i jednom blokadom. 

Najefikasniji u timu Kingsa bio je Iman Šampert sa 26 poena, Dearon Foks je ubacio 22, uz deset asistencija, Badi Hild je imao 17 poena, a Vili Koli-Stajn i Marvin Begli po 13 poena. 

 

U timu Sakramenta nije bilo Bogdana Bogdanovića koji se oporavlja posle operacije kolena. 

U svom prvom meču u sezoni Rasel Vestbruk je bio blizu tripl-dabla, ali ni njegova 32 poena, 12 skokova i osam asistencija nije bilo dovoljno za pobedu Tandera. Pratio ga je Pol Džordž sa 29 poena, kao i Denis Šruder sa 14 i Hamidu Dijalo sa 11 poena. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading