ČANAK: Mekano, neodgovorno...

Autor:

Sport

17.10.2018

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana pretrpeli su drugi poraz u ovosezonskom izdanju Evrokupa, a Valensija je u Španiji slavila sa 79:71. Strateg crno-belih, Nenad Čanak smatra da je njegova ekipa trebalo da igra čvršću odbranu.

RepublikaFoto: Starsport
Čanak nezadovoljan!

- Pre svega, čestitke Valensiji. U prvom poluvremenu smo igrali pametno u napadu, ali "mekano" u odbrani. Koristili su bonuse koje smo pravili... Postizali dosta poena ispod koša - rekao je Čanak.

Košarkaši Partizana su bili desetkovani u Španiji, što je jedan od razloga za lošiju partiju crno-belih, mada je kvalitet protivnika nesporan.

- U drugom delu smo igrali jaču odbranu, ali smo u nastavku bili bez odgovornosti u napadu, dok su domaćini kaznili svaku grešku. Igrali smo bez Sija i Zagorca, ostali su dali sve od sebe, ali nije bilo dovoljno - zaključio je strateg crno-belih.

Partizan posle tri kola ima jednu pobedu i dva poraza u ovom takmičenju, a za vikend ih očekuje duel ABA lige protiv Krke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading