IGRALI SAMO POLUVREME: Desetkovani Partizan poražen od Valensije

Autor:

Sport

17.10.2018

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana poraženi su u trećem kolu Evrokupa na gostovanju u Valensiji. Španci su bili bolji od crno-belih - 79:71.

RepublikaFoto: Starsport

Nije mogao Partizan više na ovom susretu. Bez Zagorca i Sija bilo je jasno da će ekipa trenera Čanka teško uspeti da napravi veliko iznenađenje.

Crno-beli su bili odlični u prvom delu. Imali su i sedam poena prednosti, ali su isto tako pravili veliki broj glupih grešaka. Domaći su to iskoristili i ostali su u igri.

U nastavku domaćin je dodao gas. Pojačali su odbranu i lako su stigli do dvocifrene prednosti. Od ovog udaraca Partizan nije mogao da se oporavi. Nije bilo igrača koji je mogao da "povuče ručnu" i zaustavi poraz. Nisu crno-beli bili ni raspoloženi u šutu ali su i pored toga uspeli da zaprete u četvrtoj deonici. Ipak, Valensija je imala odgovor.

 Najbolji u redovima gostiju bio je Markus Pejdž sa 14 poena.

Partizan posle tri kola ima jednu pobedu i dva poraza u ovom takmičenju. Tim iz Humske za vikend očekuje duel ABA lige protiv Krke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading