ZVEZDA GAZI sve pred sobom!

Sport

18.10.2018

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde su doživeli pravu renesansu! Pobeda nad Andorom (85:79) u 3. kolu Evrokupa deveti je vezani trijumf tima sa Malog Kalemegdana ove sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Džo Regland

Ujedno, crveno-bela četa je nastavila sa stoprocentnim uspehom otkako je na klupu aktuelnog srpskog šampiona seo Milan Tomić: sve tri pobede za osvajanje ABA Superkupa i po tri trijumfa u isto toliko kola takmičenja na Jadranu i u Evropi!

SLOŽNA EKIPA

Ekipu predvodi Džo Regland, američki plejmejker, iako Tomić ne voli da ističe pojedince.

- Sviđa mi se taj pobednički niz, ali tek smo na početku takmičenja. Osvojili smo ABA Superkup, ali čeka nas još mnogo utakmica. Mi smo mlad tim koji napreduje iz utakmice u utakmicu. Pravimo greške, ali zadovoljni smo rezultatima. Jedva čekamo sledeći dan i trening kako bismo nastavili sa radom - rekao je Amerikanac, a potom prokomentarisao svoju staloženost u ključnim trenucima, kada je potrebno preuzeti odgovornost.

RepublikaFoto: Starsport

- Osećam da mogu to da iznesem. Međutim, uveren sam da to može i svako drugi u našem timu! Ako je moj dan, onda ću ja iskočiti i učiniti to, bitno je samo da prepoznamo ko je u određenom trenutku najraspoloženiji.

SJAJNA ATMOSFERA

Prošle sezone poseta na utakmicama košarkaša Crvene zvezde je značajno opala, a na startu ove publika je počela da se vraća u halu "Aleksandar Nikolić". Atmosfera protiv Andore bila je fantastična, pa su igrači nakon trijumfa u svlačionicu ispraćeni gromoglasnim aplauzom.

Navaro: Zvezda može i da osvoji Evrokup!

RepublikaFoto: Starsport

Trener Andore Ibon Navaro posle poraza svog tima imao je samo lepe reči da kaže o Crvenoj zvezdi.

- Uradili smo dobar posao u prvih 17 minuta prvog poluvremena, imali kontrolu ritma, ali su nas "ubila" poslednja tri minuta druge četvrtine. Zvezda ima dobar tim, fantastičan stručni štab, kao i navijače... Ne bi bilo iznenađenje ako osvoje Evrokup - iskren je Navaro.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading