PORUKA IZ VALENSIJE: Partizan je gladan

Autor:

Sport

16.10.2018

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Valensije respektuju Partizan pred meč trećeg kola Evropkupa u Španiji... Igrač Giljem Vives tvrdi da su crno-beli neugodan rival.

RepublikaFoto: Starsport

- To je mlad tim, sa veoma talentovanim srpskim igračima. Oni ovde dolaze izuzetno "gladni", vršiće pritisak i biti veoma agresivni, mogu da vas izbace iz ritma. Moramo da nastavimo sa našim dinamikom, onako kao što smo i do sada radili, vrlo borbeno. Ako tako bude odigraćemo još jedan sjajan meč - rekao je Giljem Vives.

Crno-beli su dobro počeli sezonu, ali posle meča u Baru, u kojem su pretrpeli prvi poraz u ABA ligi, imaju mnogo problema sa povredama. Pitanje je koliko će moći da igraju Lendejl, Si i Veličković. Sa druge strane Valensija je tim koji ove sezone ima najveće ambicije i daće sve od sebe da se vrati u Evroligu. Možda je baš idelano da to bude preko Evrokupa...

Utakmica u Španiji na programu je u sredu od 20.45.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading