BOGDANOVIĆ: Teško je sedeti sa strane i gledati druge kako treniraju!

Autor:

Sport

16.10.2018

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš reprezentativac Bogdan Bogdanović oporavlja se od operacije koju je imao u Americi. On se povredio na meču protiv Estonije, a prema njegovim očekivanjima mogao bi za manje od mesec dana na parket.

Bogdan Bogdanović

Srpski snajperista je pričao sa američkim medijima i rekao da mu je cilj da se vrati na teren za meč s Torontom koji je na programu 7. novembra. Počeo je s laganim treningom...

- Danas sam prvi put malo trčao. Postaje dosadno i monotono da ponavljam ove stvari, ali znam da ću biti spreman za nekoliko sedmica - kaže Bogdanović.

Pokušava da ostane deo tima uprkos tome što ne može da igra.

- Teško je samo sedeti sa strane i gledati druge kako treniraju. Ponekad im se pridružim, ali me vrate na klupu. Pokušavam samo da dodajem loptu i da se osećam kao deo tima. Teško je kada ne možeš da budeš sa saigračima i pridružiš im se u pripremama za novu sezonu - rekao je Bogdanović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

I trener Sakramenta Dejv Jerger ističe koliko mu je bitno da se Bogdanović što pre vrati na parket. Usput, uporedio ga je s Markom Gasolom.

- On je poseban momak. Voli da igra i zaista je dobra osoba. Uvek je podređen timu. Podseća me dosta na Marka Gasola. Uvek razmišlja o timu i to su igrači koje želite da imate. Nestrpljiv sam oko njegovog povratka na teren. On je definitivno zubčanik u ovom što radimo, daje nam mnogo u građenju igre i povećava IQ. Pomaže nam i defanzivno i ofanzivno - kaže Jerger.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading