MILOJEVIĆ I MEGA NA VELIKOM ISPITU: Da vidimo gde smo u odnosu na najbolje!

Autor:

Sport

13.10.2018

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Regionalna košarkaška ABA liga nastavlja se ove subote mečevima 3. kola, a na parket izlaze tri srpska predstavnika. Ekipa Mega Bemaksa izaći će na megdan Cedeviti na gostovanju u Zagrebu.

RepublikaFoto: Tanjug/D. NIKOLIĆ
Milojević pred velikim izazovom!

Trener košarkaša iz Sremske Mitrovice koji ujedno vodi ekipu koja je najmlađa rekao je da su ovakve utakmice dobra prilika da njegova ekipa vidi gde je u odnosu na najjače timove.

- Očekuje nas meč sa izuzetno kvalitetnim protivnikom. Posle poraza na startu, počeli su da se dižu, a u prilog tome ide i njihova pobeda protiv Albe. Imamo dobar početak sezone, ali to ne sme da nas zadovolji i opusti. Da bi došli u priliku da se borimo za pobedu, moramo da odigramo agresivno u odbrani i da pristupimo meču sa potrebnom energijom i koncentracijom. Cedevita je favorit, ali mi u svakom meču idemo na pobedu i ovo će biti dobra prilika da vidimo gde se nalazimo u odnosu na jednu od najjačih ekipa u ligi-  rekao je Dejan Milojević.

Košarkaš Mege Luka Ašćerić smatra da bi bila velika stvar ukoliko njegov tim slavi u Zagrebu.

- Cedevita je jedna od najkvalitetnijih ekipa u ABA ligi. Ovo je prava prilika za nas da vidimo gde smo naspram najjačih ekipa u ligi. Potrebno je da uđemo agresivno u utakmicu i da držimo visok ritam kao u prva dva meča. Ukoliko dođemo do naše igre i pružimo maksimum, verujem da možemo da dođemo u priliku da ostvarimo veliku pobedu na stran- rekao je Ašćerić.

Utakmica u dvorani "Dražen Petrović" na programu je od 21 čas.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading