OGLASILA SE EVROLIGA: Žalgiris nije kriv!

Autor:

Sport

12.10.2018

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica između Žalgirisa i Baskonije imala je zanimljivu najavu. Naime, pojavile su se infomracije da domaći "špijunirali" trening španske ekipe.

RepublikaFoto: Starsport
Šarunas Jasikevičijus

- Čim je incident prijavljen, kompletan materijal zabeležen kamerama je odmah izbrisan i oba kluba su o tome obaveštena. Incident je bio u suprotnosti sa pravilima Evrolige, koja garantuju da će na dan utakmice oba tima moći da treniraju 'iza zatvorenih vrata'. Posle probe, kamere koje snimaju materijal, koji omogućava sudijama da provere svoje odluke, ostavljene su uključene pred početak treninga Baskonije. Domaći klub, u ovom slučaju Žalgiris, nije niti odgovoran niti uključen u postavljanje kamera i njihov rad, niti njima operiše, niti ima pristup snimljenom materijalu. Evroliga će reagovati poraktivno s ciljem da se slični incidenti ne bi ponovili u bilo kojoj drugoj areni - navodi se u saopštenju.

Meč između Baskonije i Žalgirisa moći ćete da pratite direktno na Sport Klubu 6 u petak od od 19 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading