ZVEZDA VRAĆA UZ KAMATU: Crveno-beli demolirali Budućnost u krcatoj "Morači"!

Autor:

Sport

07.10.2018

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Budućnost u drugom kolu ABA lige sa 87:71 (22:13, 23:18, 22:19, 20:21). Repriza finala prošlogodišnjeg plej-ofa u potpunosti je pripala šampionu Srbije koji je dominantnom igrom pokazao šta je cilj ove sezone - osvajanje titule na Jadranu!

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Kada je bitno, tu je evropski šampion u redovima Zvezde da podseti na partije koje je pružao širom "Starog kontinenta" - Stratog Perperoglu. Grk je radio šta je hteo, bukvalno je pogađao sa svake pozicije i najavio ono što će se dešavati ove večeri. Pobeda u finalu Superkupa ABA lige daleko od toga da je bila slučajnost, crveno-beli su se ozbiljno namerili na titulu Jadrana, onu koja im je pobegla prošle sezone.

Ekipa Aleksandra Džikića nije imala rešenja za raspoložene momke iz Beograda. Već je posle 10 minuta bilo jasno Podgoričanima šta ih čeka. Kako je utamica odmicala tako je i prednost gostiju rasla, a na odmor se otišlo sa 14 poena "viška" - 45:31. Treća deonica u više navrata je donosila prednost crveno-belima od 20 poena prednosti, međutim malu krizu Beograđana ekipa iz prestonice Crne Gore pa su smanjivali vođstvo, ali na "samo" 11 poena, prednost nikada nije išla ispod toga. 

RepublikaFoto: Starsport
Milan Tomić

Tada su i iz Budućnosti shvatili da je svaka šansa za podvigom nestala, a Zvezda je samo nadograđivala razliku i mirno privela meč kraju. Najefikasnji u pobedničkom timu bio je Perperoglu sa 20 poena, a pratio ga je odlični Majk Cirbes sa 19 (6 skokova, indeks 25). U poraženom timu istakli su se Nemanja Gordić i Alen Omić sa po 11 poena.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading