LEBRON NAKON POBEDE NAHVALIO SAIGRAČA: Ima nešto posebno u njemu!

Autor:

Sport

05.10.2018

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih košarkaša današnjice Lebron Džejms nakon pobede nad Sakramentom u okviru priprema za novu sezonu NBA lige (128:123) nahvalio je saigrača Brendona Ingrama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms

- Bio je sjajan. Njegova brzina, sposobnost da poentira, sve je odlično. On je veliki talenat i srećan sam što igra u našem timu. Znam šta vidim u njemu, to je nešto posebno. Ovo mu je prilika da napravi ogroman napredak u trećoj sezoni. Drago mi je da mogu da mu pomognem u tome. Radi vredno i veruje u svoje sposobnosti - izjavio je Džejms, koji je meč sa Sakramentom završio sa 18 poena i četiri asistencije za 16 minuta na parketu.

Takve reči jednog od najboljih košarkaša u istoriji prijaju i Ingramu.

- To vas tera da želite još više, još bolje da radite. Kad Lebron uputi takve komplimente morate da budete zadovoljni. Znam da će on biti uz mene uvek. Ne planiram da stanem ovde. Imam velika očekivanja, veća od svih drugih. Samopouzdanje mi raste iz dana u dna - poručio je krilni košarkaš.

Priliku za novo dokazivanje nekadašnji student Djuka imaće u noći između šestog i sedmog oktobra od 4 časova, kad Lejkersi igraju sa Los Anđeles Klipersima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading