ČANAK: Pali smo u dva minuta, Gagiću ovo nije trebalo!

Autor:

Sport

04.10.2018

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak posle poraza od Trenta na startu Evrokupa ocenio je da je njegov tim prokockao šanse u prvom poluvremenu, ali i to da je Gagić dvema nesportskim greškama doprineo porazu.

RepublikaFoto: Starsport
Čanak nije zadovoljan!

- Odigrali smo veoma dobro u prvom poluvremenu, ali nismo uspeli da završimo taj period igre sa rezultatom koji smo zaslužili. Imali smo nekoliko veoma loših odluka u napadu tokom poslednjih dva minuta i ekipa Trenta je uspela da izjednači. U drugom poluvremenu smo ostali bez Gagića zbog dve nesportske greške, nismo imali unutrašnju igru, domaći tim je preuzeo kontrolu i priveo utakmicu kraju- rekao je Čanak na konferenciji za novinare posle utakmice u Trentu.

Plejmejker crno-belih Aleksej Nikolić ocenio je da ekipa mora da odigra pametnije u ovakvim utakmicama.

- Mislim da smo počeli utakmicu prilično dobro, energično, igrali smo na pravi način, kao što smo se i dogovorili pre meča. Učinili smo ofanzivno i defanzivno sve ono što smo rekli u svlačionici. Onda nam je pala energija, propustili smo nekoliko detalja i oni su se vratili u igru. Nismo uspeli da to ispravimo, ali ako ništa drugo, borili smo se do kraja. Moramo da budemo pametniji kako bismo dobili ovakve utakmice. Prva je utakmica, vraćamo se u salu da vredno treniramo i gledamo napred- zaključio je Nikolić.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading