ZAGORAC: Ne poznajemo svoje limite, ne znamo koliko možemo!

Autor:

Sport

03.10.2018

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Partizana, Rade Zagorac smatra da njegovom timu treba vremena i da su kvalitet i mladost na njihovoj strani, veoma motivisano mladi košarkaši ulaze u mečeve, a njihova glavna prednost je to što ne znaju svoje granice.

RepublikaFoto: Starsport
Zagorac i ekipa motivisani!

Partizan gostuje Trentu u Italiji od 20.30 časova u okviru prve runde C grupe Evrokupa.

Veliko pojačanje crno-belih Rade Zagorac je u razgovoru za "Sport klub" naglasio da se radi o dobroj ekipi koja ima kontinuitet.

- Trento je odlična ekipa. Ona mi prva padne na pamet kada pričamo o kontinuitetu. Imaju istog trenera već mnogo godina i gaje apsolutno identičan stil igre. Možda za ljubitelje košartke nisu atraktivna, ali su izuzetno čvrsta ekipa. Nije lako igrati protiv njih, a još teže ih je pobeđivati- rekao je krilni košarkaš za Sport klub.

Zagorac je istakao da je obaveza igrača Partizana da na svakom meču bilo u ABA ligi ili Evrokupu da svoj maksimum.

- Partizanove šanse u svakom meču su energija i mladost i limiti koji nisu poznati nikome od nas. Mladi smo i niko nije ni svestan koliko može. Uz dobar rad ovaj tim iz meseca u mesec mora da bude bolji. Jedina stvar koju može svako od nas da potvrdi je da će ova ekipa biti prava kada bude najvažnije- dodao je nekadašnji košarkaš Mege.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading