DREJMOND GRIN: Razmišljamo o finalu, nije isto kao 2015.

Autor:

Sport

29.09.2018

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Golden Stejta i jedan od najtemperamentijih košarkaša u NBA ligi Drejmon Grin govorio je o svojim utiscima pred početak nove sezone. Istakao je da uzbuđenje nije kao kada je osvojio prvi prsten, ali...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Drejmond Grin

- Slagao bih kada bih rekao da osećam isto uzbuđenje i entuzijazam kao 2015, kada smo prvi put uzeli prsten. Jednostavno, to nije moguće. Onda se trudimo da nađemo ‘utakmice‘ unutar samih utakmica – ove godine je to pozicija centra, da nadoknadimo odlazak nekih igrača, da budemo bolji. Ne provodimo svaki dan misleći o tome kako ćemo ponovo igrati finale - kaže 28-godišnjak.

Na pitanje koliko je pratio poteze drugih timova, Grin odgovara:


- Ja sam ljubitelj košarke, uvek me to interesuje. Lejkersi su očigledno napredovali. Ljudi otpisuju Sparse, ali ja mislim da će biti dobri jer su uvek dobri. Pristup mi je uvek isti – ako igramo na svom najvišem nivou, najbolji smo, u tom slučaju nije važno šta drugi rade - dodaje Grin.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Golden Stejt i Klivlend Kavalirs

Prošle sezone Rokitsi su u finalu Zapada vodili sa 3-2, ali su Voriorsi preokrenuli i potom u velikom finalu savladali Kavalirse. 


- Najteža stvar koju sam prošao u životu, toliko je bila teška ta serija sa Hjustonom. Čak i u finalu, nije lako počistiti tim koji je stigao dotle. Kada je bilo gotovo, nisam želeo ni da mislim o tome, niti o bilo čemu u vezi sa košarkom. Nisam hteo ni da vidim trofej, samo sam hteo da odem kući i da se vratim u normalu - zaključio je Grin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading