VELIČKOVIĆ "PREVASPITAVA KLINCE": Očekujem maksimum, NEMA IZGOVORA!

Autor: Blic

Sport

18.09.2018

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Partizana Novica Veličković govorio je spremnosti ekipe pred nastupajuću sezonu, kao i o tome kako društvene mreže utiču na igrače.

RepublikaFoto: Starsport
Veličković iskustvm pomaže mladim saigračima!

- Ne volim kada neko odmah posle meča uzme telefon, pogotovo kada se izgubi. To mi izgleda kao da ne razmišljaš o porazu, kao da te boli uvo za posao kojim se baviš- istakao je Veličković za "Blic".

Smatra da društvene mreže mogu da se koriste na umeren i svrsihodan način i pohvalio je Bogdana Bogdanovića koji to radi na pravi način.

RepublikaFoto: Starsport

- On jako lepo to vodi i jako lepo sebe prezentuje u javnosti. U suštini, treba zadržati nešto što je tvoje, u šta niko ne treba da zalazi, dok je mnogo veća strana ona u kojoj se privatnost izgubila. Zezam se kako se danas i saučešća daju preko Tvitera. Tek pre godinu dana sam prvi put otvorio Fejsbuk. Koristim ga manje-više zbog Partizana i mog fitnesa- istakao je Veličković.

Smatra da je glavna prednost Partizana mladost.

- Zvezda, Cedevita i Budućnost imaju veće budžete, ali nikada to nisam priznavao, niti podržavao da moji saigrači razmišljaju tako. Prvi put posle dosta godina mislim da Partizan ima mladost na svojoj strani, ima fino selektiranu ekipu. Naša je prednost što oni nisu svesni šta mogu, tako se dobijaju veći protivnici, pomeraju se granice- rekao je kapiten crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport

Crno-beli će ove sezone igrati u Evrokupu, a Veličković očekuje od svoje ekipe maksimum.

- Kad smo bili klinci, pa kada nam dođe Makabi ili Barselona, nervozan si pre utakmice, ali kada počne gledaš samo kako da dobiješ, ko god bio preko puta. U tome je najveća prednost Partizana. Oni nemaju izgovor za nezalaganje, da ne ode na skok, da se ne baci, da ne da 200 odsto. Pozitivna atmosfera koja se stvara oko kluba tokom celog leta može pozitivno da utiče na njih- rekao je Veličković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading