NEMA IM RAVNIH: Basketaši su NA KROVU EVROPE!

Autor:

Sport

16.09.2018

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša basketaška reprezentacija osvojila je Evropsko prvenstvo u Rumuniji nakon pobede nad Letonijom u finalu sa 19:18. Pravi spektakl u Bukureštu ukrašen je titulom.

RepublikaFoto: instagram.com/dejan.majstorovic8
Basketaši Srbije

Kakva borba i kakvo finale u glavnom gradu Rumunije za tron Evrope! Naši momci uspeli su da savladaju i poslednjeg protivnika na putu do zlatnog odličja. Odlično su basketaši Srbije otvorili meč i držali prednost do samog kraja. Igralo se bukvalno na jedan posed.

Ponovo je Dušan Bulut zadavao najveće probleme protivniku svojim dalekometnim šutevima, ali odbrana koju su igrali naši momci je za udžbenike. Još jednom su pokazali da su zaista najbolji ne samo u Evropi, već i šire!

RepublikaFoto: youtube.com/FIBA3x3
Basketaši Srbije

Držali su se Letonci koliko su mogli, često pokušavali i iznuđenim šutevima da nešto promene, usled fenomenalne defanzivne igre Srbije, ali nije išlo. Imali su čak i šut za pobedu. U našim redovima istakao se Bulut sa čak tri trojke. Ključan pogodak postigao je Dejan Majstorović na 18:18 i postavio konačan rezultat.

Šta reći osim - bravo momci, Srbija je ponosna!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading