KADA TE KOBI MOTIVIŠE OSVOJIŠ DVA PRSTENA!

Autor:

Sport

13.09.2018

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Kobi Brajant otkrio je na koji način je uspeo da motiviše Španca Pau Gasola nakon čega su Lejkersi osvojili dva prstena.

RepublikaFoto: instagram.com/kobebryant
Kobi Brajant

- Pau mrzi svaki put kada pričam ovu priču, ali evo… Izgubili smo od Seltiksa 2008. bila je to serija sa mnogo fizičkog kontakta, prebili su nas. Te godine su bile i Olimpijske igre, pobedili smo Španiju u finalu. Počinje sledeća sezona, prvog dana trening kampa zakačim svoju zlatnu medalju u njegov ormarić - kaže Brajant i dodaje:

- Jedna stvar koju on istinski, istinski voli jeste njegova zemlja. Ona mu predstavlja sve. To ga je izludelo. Rekao sam mu: ‘Pau, slušaj...‘, ali on je rekao: ‘Ti si šu.ak!‘ Kazao sam mu: ‘Slušaj Pau, izgubio si od Seltiksa, izgubio si od nas u finalu OI, hajde da ne bude tri poraza u nizu ove godine, OK? Hajde da osvojimo‘. I to je bilo to. Nakon toga osvojili smo dva prstena NBA lige. - završio je Kobi.

Kada jedna ovakva legenda pokušava da vas motiviše, gotovo svaki izgovor je neopravdan. Zbog ovakih stvari ostaće zauvek upamćen u svetu košarke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading