(VIDEO) NAŠI REPREZENTATIVCI PRED PUT NA KRIT: Lepo je što smo opet zajedno, idemo po pobedu!

Autor:

Sport

11.09.2018

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša košarkaška reprezentacija ove srede putuje na Krit kako bi odigrali prvi meč kvalifikacija za Mundobasket protiv Grčke. Reprezentativci Nemanja Bjelica, Nikola Milutinov i Nikola Kalinić najavljuju težak meč, ali očekuju pobedu.

RepublikaFoto: fiba.basketball/eurobasket
Košarkaška reprezentacija Srbije

- Imamo ovde dobre uslove. Spremni dočekujemo Grčku. U najačem su sastavu, nama fali par nosioca, ne bežimo od uloge favorita. Fizički smo svi dobro i raduje nas utakmica. Imaju Printezisa, Spanulisa, svakako da neće biti lako - rekao je Bjelica, a onda dodao koliko njemu lično znači sto je opet u reprezentaciji:

- Trebalo mi je ovako nešto, znači mi puno oko samopuzdanja, super se osećam - dodao je naš košarkaš.

RepublikaFoto: KK/ST
Nemanja Bjelica

Njegov reprezentativni saigrač Nikola Milutinov priznao je da se uželeo reprezentativnog dresa, očekuje neizvestan meč protiv odličnih Grka.

RepublikaFoto: KK/ST
Trening naših košarkaša

- Očekujem punu halu na Kritu. Pokušaće da pred svojim navijačima dođu do pobede, ali možemo da im uzvratimo. Imaju dobar tim na svim pozicijama , ali ćemo razmišljati samo o našoj igri i kako da dođemo do trijumfa. Atmosfera je odlična u ekipi, uželeo sam se reprezentacije i jedva čekam mečeve u Grčkoj, a potom i u Beogradu - rekao je Milutinov.

 

 

Košarkaš Fenerbahčea Nikola Kalinić pohvalio je ekipu "helena" i rekao da naše momke čeka veliki izazov.

RepublikaFoto: Tanjug/Tanja Valič
Nikola Kalinić

- Spremamo se, treniramo, bilo je sitnijih povreda. Veliki je izazov meč na Kritu. Mnogo dobrih imena, igrača. Imaju fenomenalnu bekovsku liniju, ne znam koga bih izdvojio pojedinačno. Mislim da je naša prednost ispod koša i tu ćemo tražiti šansu. Igramo da pobedimo, daćemo sve od sebe - nagovesio je Kalinić.

Utakmica Grčke i Srbije igra se 13. septembra od 20 časova na Kritu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading