PRINTEZIS JASAN: Oprez, igramo sa Srbijom!

Autor:

Sport

09.09.2018

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška reprezentacija Grčke sprema se za duel sa našom selekcijom 13. septembra u Atini. Jedan od najiskusnijih u ekipi nekadašnjeg šampiona sveta, Jorgos Printezis, opominje svoje saigrače da neće biti nimalo lako.

RepublikaFoto: euroleague.net
Jorgos Printezis

Verovatno i derbi grupe koji bi mogao da odluči ko će biti najjači konkurent za prvo mesto, svestan je toga i iskusni Grk.

- Jako je teško igrati kada odradite samo dva treninga zajedno. Reprezentacija je uvek bila oličenje dobre hemije, ali zasad ne ide kako treba. Moramo da pronađemo automatizam u igri što pre, jer nam dolazi Srbija. Odigrali smo prijateljsku utakmicu, ali smo bili loši. Zato je potrebno da popravimo mnoge stvari, da dođemo do nekih sitnica koje će nam omogućiti da pobedimo - kaže Printezis.

Živa legenda Olimpijakosa broji poslednje utakmice u dresu Grčke. Ukoliko Heleni obezbede prolaz na turnir u Kini, biće to njegova poslednja akcija.

RepublikaFoto: kss.rs

- Ukoliko pobedimo Srbiju, verujem da ćemo da obezbedimo prolaz na završni turnir. Ovo nam je bila prva šansa da se zajedno pojavimu u timu u kvalifikacijama, jer dosad nije bilo mogućnosti. Ovog leta smo imali malo odmora, ali sada smo spremni da damo sve od sebe da reprezentacija pobedi. Što pre nađemo automatizam u igri, to je bolje - završio je košarkaš Olimpijakosa.

Grčka će Srbiju ugostiti u četvrtak od 20 časova na Kritu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading