Zvezda pušta sezonske ulaznice u ponedeljak

Autor:

Sport

28.08.2018

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prodaja sezonskih karata KK Crvena zvezda mts za takmičarsku sezonu 2018-2019, po izuzetno povoljnim cenama počinje 3. septembra i trajaće mesec dana. I ove sezone popust za sve vlasnike članskih karata i brojni benefiti.

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost, da 3. septembra 2018. godine, počinje prodaju sezonskih ulaznica, za takmičarsku sezonu 2018-2019.

Klub je tokom leta naporno radio kako bi oformio respektabilan sastav za velike izazove koji crveno-bele očekuju na terenu u četiri takmičenja. 

Prvi tim KK Crvena zvezda će ove sezone, koja zvanično počinje krajem septembra u Beogradu, odigrati preko 40 utakmica na svom terenu, u ABA ligi, Evrokupu, domaćoj Superligi. Crveno-beli prvu zvaničnu utakmicu u novoj sezoni igraju protiv "Cibone” 28.09.2018.godine (ABA liga), dok već 03.10.2018.godine ekipa Crvene zvezde mts dočekuje nemački "Ulm” (Evrokup).

Prodaja sezonskih ulaznica počinje od ponedeljka 3.septembra i trajaće 30 dana.  Sezonske karte će se, prodavati po, izuzetno povoljnim cenama, a vlasnici članskih karata KK Crvena zvezda mts imaće dodatni popust od 1000 dinara:

Foto: .kkcrvenazvezda.rs

Prodaja sezonskih ulaznica obavljaće se svakog radnog dana od 12-20 časova, i subotom od 10-18 časova u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu. Takođe, prodaja sezonskih ulaznica za partere (parter B i parter 4) i tribine (A,B,C i D), vršiće se i u TC "Ušće" (prodajno mesto Eventima). 

Takođe, Online prodaja će biti omogućena preko sajta Eventima od prvog dana prodaje. O detaljima ovog načina kupovine karata, koji će biti posebno interesantan navijačima iz unutrašnjosti, klub će se sa svim detaljima oglasiti još jednim saopštenjem u narednim danima.

Pravo prvenstva u kupovini sezonske ulaznice i izboru mesta, prvih 7 dana od početka prodaje, imaće vlasnici sezonskih ulaznica iz prethodne sezone . Istovremeno, kako bi ostvarili popust, svi vlasnici sezonske karte KK Crvena zvezda mts (2017-2018) potrebno je da preuzmu svoju člansku kartu "Zvezdaš" u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, svakog radnog dana od 10-17 časova, kao i subotom od 10-15 časova.

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda

Ovom prilikom, klub podseća na još nekoliko benefita koje imaju vlasnici sezonskih ulaznica:

- Za vlasnike članskih karata, važi popust od 1.000 RSD.

- Sezonske karte KK Crvena zvezda mts za sezonu 2018-2019 važe i za sve utakmice KKŽ Crvena zvezda i mlađih selekcija KK Crvena zvezda.

- Godišnje ulaznice za sezonu 2018/2019 će osim gotovinom moći da se kupe platnim karticama, a za vlasnike kreditnih kartica KOMERCIJALNE BANKE i BANKE INTEZA biće omogućena kupovina na tri ili šest mesečnih rata.
Pojedinačne ulaznice za utakmice ABA lige, i Evrokupa, prodavaće se po višim cenama zbog ograničenog kapaciteta dvorane. Klub će tim povodom oglasiti novim saopštenjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading