ZAR OPET, SINE BRUTE? "Orlovi" neće biti kompletni u pohodu na Mundobasket!

Autor: novosti.rs

Sport

23.08.2018

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se našao na spisku pozvanih za septembarski "prozor" kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, Nikola Jokić se izgleda neće naći u reprezentaciji Srbije, bar za ovaj deo takmičenja.

RepublikaFoto: Tanjug
Sale neće moći da računa na sve NBA igrače!

 Jovica Antonić, pomoćnik selektora Aleksandra Đorđevića izjavio je za "Novosti" da od pozvanih NBA igrača najverovatnije u dresu reprezentacije neće biti košarkaša Denvera.

- Mislim da nećemo moći da računamo na Jokića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Selektor reprezentacije, Aleksandar Đorđević je juče objavio spisak od 24 igrača.

- Na spisku su 24 igrača da bismo mogli da izaberemo one koji budu u mogućnosti i spremni da igraju, a već smo prolazili situacije da 10-12 ne mogu ili neće - objašnjava za "Novosti" Đorđevićev prvi asistent Jovica Antonić.  Tu je i rok FIBA, koja traži imena mesec dana ranije. U toku su razgovori sa igračima, situacija se stalno menja. Čas ovako, čas onako.

Kao što je već tandem iz Kingsa potvrdio, Bjelicu i Bogdanovića ćemo gledati protiv Grčke i Estonije, takođe je izvesto za Teodosića i Marjanovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Sa Bogdanovićem i Bjelicom je čista situacija, biće dostupni za ove dve utakmice. Nadamo se da ćemo moći da računamo i na Teodosića i Marjanovića, samo je pitanje kog dana će se priključiti reprezentaciji. Slično je i sa igračima iz evroligaških klubova, koji su počeli pripreme za sezonu i traže da se pomeri dolazak njihovih reprezentativaca. Situacija nije komforna. Prijavili smo toliki broj igrača da nas okolnosti ne bi iznenadile- rekao je Antonić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading