Dugo je čekao na ovo: Zagorac srećan što je konačno u Partizanu!

Autor:

Sport

14.08.2018

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo se prošle sezone pričalo o dolasku Radeta Zagorca u Partizan. Tada je stvar bila pred neposrednom realizacijom, navodno je bio i odštampan dres, ali je stvar propala u poslednjem trenutku. Ipak, sada je popularni "Zagor" konačno u crno-belom.

RepublikaFoto: Starsport
Rade Zagorac

Umesto da se vraćamo na prošlost i na ostale priče vezane za Zagorca, okrećemo se budućnosti. Partizan je u ponedeljak počeo pripreme za novu sezonu.

- Nema alibija, nema izgovora, niti priča: Partizan kao Partizan - uvek mora da ide na trofeje, na osvajanje prvog mesta u svim takmičenjima u kojima nastupa. To nije nešto od čega bi trebalo bežati, to je breme koje svaki igrač po potpisivanju za Partizan mora da nosi. Mislim da oni koji nemaju tu filozofiju na kraju i ne završe u Partizanu. To je nešto što ovaj kolektiv deli i mislim da je to sasvim normalno kada je reč o jednom klubu kao što je Partizan - kaže Zagorac za "Sportske".

Igrač koji je u nedelju napunio 23 godine završio je sezonu u Betisu, bez mnogo uspeha. U kakvom fizičkom stanju dočekuješ početak priprema?

RepublikaFoto: Starsport
Rade Zagorac i Aleksej Nikolić

- Nisam imao previše razloga da odmaram posle prošle sezone i nisam mnogo odmarao. Odmah sam ušao u neki trenažni proces, radio sam dosta na svojoj kondiciji i svojoj igri i, uz neke kratke pauze, mogu da kažem da sam celo leto proveo u dobrom treningu, tako da sam ja zaista spreman - rekao je Zagorac.

Podsetimo, mladi košarkaš je napustio Evropu i preselio se u NBA, tačnije u Memfis Grizlise, ali se ubrzo vratio te je posle epizode u Andori stigao u Partizan kao prvo ovosezonsko pojačanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading