(FOTO) "Košarkaši Denvera se provode sa stilom, SVI OSIM JOKIĆA..."

Autor:

Sport

12.08.2018

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U vreme van sezone košarkaši NBA lige uglavnom individualno treniraju, spremaju se, ali i troše svoje mukom zarađene pare u takmičenju. Košarkaši Denvera se baš lepo provode, jedino je naš Nikola Jokić ostao skromni momak iz Sombora.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić je ostao skroman

Ni to što je potpisao nedavno ugovor od 147 miliona dolara nije pokvarilo našeg igrača. Grupa "Denver Stiffs", koja prati igrače Nagetsa na društvenim mrežama prenosi kako se igrači tima iz Kolorada provode tokom leta.

U naslov su stavili "Kada igrači Nagetsa izađu u provod, to urade u stilu... Pa, svi osim Jokića".

Logično je da se radi o šali na Jokićev stajling, koji su svi navijači Denvera prihvatili i pozdravili skromnost srpskg košarkaša. 

Dobro je poznata i Jokićeva izjava posle potpisivanja ugovora, kada je rekao da kao mali nije sanjao novac i velike ugovore, već pobede i titule. 

- Nikad nisam sanjao da potpišem veliki ugovor nego da se zabavljam i osvajam trofeje. Ugovori su sastavni deo ovog posla, ali najvažnije su pobede. Za ovo su zaslužni i moja porodica, braća, devojka, bivši treneri - rekao je Jokić pre mesec dana. 

Inače, radi se o slici koju je Jokić postavio na "Instagram" u papučama, šorcu, majici i kapetanskom kapom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading