(FOTO) Uzavrela srpska krv: DONČIĆ SLUŠA "MOREM PLOVI" U KOLIMA!

Autor:

Sport

09.08.2018

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji košarkaš Evrolige u prošloj sezoni i 3. pik na ovogodišnjem NBA draftu podelio je sa fanovima na "Instagramu" kakvu muziku sluša u kolima. Možemo samo da kažemo: "Luka, Srbine!"

Dončić zna šta valja

Slovenački košarkaš, koji će nastupati za Dalas Meverikse, ima na svojoj plej-listi pesmu "Morem plovi jedna mala barka", kao i hitove Baje Malog Knindže ("Stan'te paše i ustaše!").

Lukin otac Saša je poreklom iz Kline sa KiM, a sam košarkaš nikada nije krio ljubav prema Crvenoj zvezdi. Sada smo mogli opet da se uverimo kako Dončićevim venama ipak teče srpska krv i da on uživa uz naš melos.

Luka Dončić je rođen 28. februara 1999. godine u Ljubljani, a u protekloj sezoni postao je prvak Evrope sa reprezentacijom Slovenije, prvak Evrolige sa Real Madridom, najkorisniji igrač Evrolige i MVP završnog turnira najjačeg evropskog klupskog nadmetanja. Zbog sjajnih predispozicija, ali i talenta koji razvija iz dana u dan, ove sedmice su mu američke kladionice iz Las Vegasa dale najveće šanse da u predstojećoj, sezoni 2018/2019, kao novi igrač Dalasa postane najbolji NBA početnik.

Foto: instagram.com/LukaDoncic

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading