(FOTO) Svi bi na Olimpijadu! MOMCI ZA PONOS Srpska dominacija u basketu!

Autor:

Sport

31.07.2018

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na listi najboljih basketaša na svetu prvih deset mesta zauzimaju igrači iz Srbije! Prvi je Dejan Majstorović, drugi Stefan Stojačić, treći Marko Savić...

Foto: instagram.com/dejan.majstorovic8
Totalna dominacija!

I to nije sve, jer su i u timskoj konkurenciji na prva tri mesta klubovi iz naše zemlje.

Na prvoj poziciji nalazi se Novi Sad, iza njih je Liman Tesla Voda, a na trećem mestu je Zemun. Među deset najboljih nalazi se još i ekipa Beograda koja je na devetoj poziciji.

U konkurenciji reprezentacija svetski šampion Srbija je takođe prva, na drugom mestu je Slovenija, a trećeplasirana je Letonija.

Reprezentacija u basketu 3x3 je takođe glavni pretendent na najviše postolje na predstojećoj Olimpijadi. Ekipa će najverovatnije biti u sastavu Dušan Domović Bulut, Dejan Majstorović, Marko Savić i Stefan Stojačić, ali nema sumnje da bi svi ovi momci sjajno predstavljali Srbiju.

Fibina lista najboljih formirana je na osnovu rezultata u proteklih godinu dana. U obzir su uzeti uspesi na najprestižnijim takmičenjima, klupski i individualni uspesi, a naši basketaši su u proteklom periodu bili u svetskom vrhu.

Pogledajte listu najboljih.

Foto: Kss.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading