VRAĆA SE PO PRSTEN: Kobi Brajant ponovo u dresu Lejkersa?

Autor:

Sport

31.07.2018

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni američki košarkaš Kobi Brajant završio je 2016. godine profesionalnu karijeru. Ipak, nakon što je Lebron Džejms potpisao ugovor sa Los Anđeles Lejkersima pojavila se informacija da bi čuveni Kobi mogao da ponovo zaigra u NBA ligi. Njegov nekadašnji saigrač Šekil O'Nil rekao je da se Brajant vraća, doduše, verovatno u šali.

RepublikaFoto: instagram.com/kobebryant
Kobi Brajant

Lejkersi u predstojećoj sezoni očigledno imaju ozbiljne planove i odlučni su da napadnu titulu NBA lige. Potpis Lebrona Džejmsa poručuje tako nešto, a gde je bivši košarkaš Klivlend Kavalirsa, tu je i najbolji ikada u dresu ekiše iz "grada anđela" - Kobi Brajant. Njegov povratak najavio je Šekil O'Nil.

 - Kobi se vraća, koliko čujem. Kobi se vraća, tako sam bar ja čuo. Saznali ste to najpre od mene - rekao je Šek.

Svakako da je ovo (verovatno) samo jedna u nizu šala popularnog centra i nekadašnjeg igrača Lejkersa. Ipak kako Brajant ima 39 godina, sve je moguće. Ne treba zaboraviti da u NBA ligi trenutno igraju igrači stariji od njega (Vins Karter ima 41, a Dirk Novicki 40 godina).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading