Vilijams-Gos: Beograd je nestvaran

Autor:

Sport

31.07.2018

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši plejemejker Partizana, Vilijams-Gos koji će od naredne sezone nastupati za Olimpijakos otkrio je u intervjuu za "SB Nation" detalje oko prelaska u grčki klub, prenosi "Basketball sphere".

RepublikaFoto: Starsport
Najdžel Vilijams Gos

Pre nego što je, kako tvrde američki mediji stavio paraf na trogodišnji ugovor vredan dva miliona evra, Najdžel je obavio nekoliko jako interesantnih tekefonskih razgovora.

- Na dan kada sam doneo odluku, čuo sam se sa Kajlom Viltčerom, koji je igrao za Olimpijakos. Onda sam se čuo sa Kevinom Pangosom koji je sezonu proveo u Žalgirisu. A onda i sa Džeremijem Pargom koga je novoimenovani trener Olimpijakosa Dejvid Blat trenirao u Makabiju. Čuo sam šta su  sva trojica imali da kažu. Nikada nismo igrali zajedno, ali smo svi studirali na Gonzagi. To je to naše bratstvo - počeo je priču Vilijams-Gos.

Vilijams-Gos je, takođe, otkrio da ga je sadašnji trener tima iz Pireja Dejvid Blat, želeo još zimus.

-  U sred sezone želeo me je u Darušafaki. Nisam imao u ugovoru propisano obeštećenje, a Partizan je želeo da sezonu završimo zajedno. A onda, čim je postao trener Olimpijakosa stigao je poziv. Bio sam prvi igrač koga je pozvao. Bilo je priče ovog  leta oko odlaska u Jutu koja me je draftovala. Ali, pogledajte tim Jute. Pogledajte koliko momaka je karijeru gradilo u Evropi ili po svetu. Zašto to ne bi bio i moj put.

O boravku u Beogradu i igranju za Partizan Vilijams-Gos ima samo lepe reči

- Prijatno sam iznenađen. Nisam znao ništa o Beogradu kada sam dolazio. Sada znam da je to nestvarno mesto. Mislim da sam stekao prijatelje za čitav život. Tokom proteklih 16 meseci sam poboljšao igru - objasnio je Vilijams-Gos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading