I ZVANIČNO: Lebron potpisao za Lejkerse

Autor:

Sport

10.07.2018

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji košarkaš sveta Lebron Džejms i zvanično je postao član Los Anđeles Lejkersa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms je od utorka i zvanično novi član Lejkersa

Dosadašnji košarkaš Klivlenda potpisao je ugovor na četiri godine vredan 153 miliona dolara.

On je u društvu svog agenta Riča Pola i generalnog menadžera Lejkersa Roba Pelinke ozvaničio ono što je dogovoreno prošle nedelje.

 

 

 

 

Lejkersi su se potom oglasili na društvenim mrežama objavljujući sliku Džejmsa u žuto-ljubičastom dresu sa brojem 23.

- Lebron je poseban. On je najbolji igrač na svetu. Voli da se takmiči, on je fenomenalan vođa kojem su pobede i uspeh saigrača sve. Ovo je veliki korak ka povratku Lejkersa u plej-of i NBA finale - rekao je predsednik Lejkersa Irving "Medžik" Džonson.

 

 

Trostruki NBA šampion u Kaliforniju stiže nakon odlične sezone, u kojoj je beležio 27.5 poena, 8.6 skokova i 9.1 asistenciju po meču, dok je u plej-ofu je bio još produktivniji sa prosečnih 34 poena, 9.1 skokokom i 9 asistencija.

 

 

 

 

- Ovo je istorijski trenutak za Lejkerse, ne možemo biti zahvalniji. Kada Lebron Džejms, višestruki NBA šampion i MVP koji igra na najvišem nivou u karijeri izabere da dođe u Lejkerse, to je konačni dokaz onoga što gradimo ovde. Posao nije još gotov, nastavićemo da radimo sve što je potrebno da donesemo 17. titulu - rekao je generalni menadžer tima Rob Pelinka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading