Vilijams-Gos se oprostio od Partizana: HVALA NA SVEMU, CRNO I BELO UVEK U SRCU!

Autor:

Sport

06.07.2018

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji plejmejker Partizana Najdžel Vilijams-Gos napustio je klub iz Humske i obukao dres Olimpijakosa. On se na "Tviteru" zahvalio svima iz crno-belog tabora na lepim trenucima iz prethodne sezone.

RepublikaFoto: instagram.com/partizanbc
Vilijams-Gos zahvalan svima u Partizanu

Amerikanac je došao u Olimpijakos na insistiranje novog šefa Davida Blata, a Partizan je zaradio na ovom transferu 100.000 evra.

- Hvala Partizanu što mi je pomogao da započnem svoju karijeru... Zbog toga ću zauvek imati crno i belo u mom srcu. Ali veoma sam zahvalan za sledeću priliku u Olimpijakosu. Uzbuđen sam što ću da predstavljam istorijski evroligaški klub - poručio je Vilijams-Gos.

Amerikanac je u Partizan stigao direktno sa Gonzaga univerziteta prošlog leta i u debitantskoj sezoni bio je najbolji strelac i najkorisniji Superlige Srbije. Sa crno-belima je osvojio Kup Radivoja Koraća kada je proglašen za MVP finalnog turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading