Dobrić i Lazić: Cilj u Evrokupu jasan

Autor:

Sport

05.07.2018

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

KK Crvena zvezda igraće u grupi A evrokupa zajedno sa turskim Galatasarajem, nemačkim Ulmom, italijanskom Brešom, španskim predstavnikom Andorom i ekipom Monaka iz francuske lige.

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Dobrić

Ognjen Dobrić je istakao da je Evrokup kvalitetno takmičenje, a da će crveno-beli biti u prednosti nad ostalima zbog iskustva stečenog u Evroligi.

- Evrokup je ove godine veoma kvalitetno takmičenje. Grupa u kojoj smo mi je jako atraktivna sa puno dobrih ekipa i sigurno da će naši navijači imati priliku da i u narednoj sezoni gledaju dobru košarku. Iako sve ekipe, uključujući i nas, tek treba da formiraju svoje rostere, naši protivnici gaje prepoznatljiv stil igre pa već sada možemo da znamo šta nas očekuje. Naša prednost je svakako iskustvo koje smo sticali prethodnih godina igrajući Evroligu. Iskreno, mislim da je dobro što smo voljom žreba izbegli duga putovanja, isključujući možda Andoru, a samim tim imaćemo više vremena za pripremu i treninge, rekao je krilni košarkaš, a preneo klupski sajt.

RepublikaFoto: Tanjug/Tanja Valič
Branko Lazić

Branko Lazić smatra da je grupa kvalitetna, ali da Zvezda ima cilj, a to je plasman u Top 16.

- Atraktivna grupa u sezoni Evrokupa koja je izuzetno jaka gledajući sve predstavnike. Nikoga ne smemo da precenimo, ali nikako i da potcenimo. U prošlosti smo se sastajali sa nekim rivalima, nisu nam nepoznanica. Idemo korak po korak, ekipa tek treba da se formira i pojača. Činjenica je da će i druge ekipe formirati respektabilne sastave, ali naš početni cilj je jasan - dodao je kapiten šampiona Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading