Luković opet oblači crno-belo!

Autor: mozzartsport.com

Sport

01.07.2018

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski portal "Mozzartsport" prenosi informaciju da bi centar Mornara uroš Luković nakon godinu dana ponovo mogao da obuče dres beogradskog Partizana, gde je nastupao u sezoni 2016/17.

RepublikaFoto: Cibona/Željko Baksaj, Gordan Laušić & Domagoj Vranar
Luković još bliži povratku u Partizan

Luković je u Mornaru odigrao najuspešniju sezonu u karijeri, bio je najbolji bloker Jadranske lige i drugi najbolji skakač u regionalnom takmičenju. Ovaj 213 centimetara visoki centar bio i jedan od najzaslužnijih što je ekipa iz Bara prvi put u istoriji postala prvak Crne Gore prekinuvši dominaciju podgoričke Budućnosti, odnosno što je izborila plasman u plej-of Jadranske lige i Evrokup.

Dobre brojke je Luković imao tokom cele sezone u ABA ligi, imao je u proseku skoro 13 poena po meču i nešto više od 7 skokova, a najbolju partiju je pružio upravo protiv Partizana u Beogradu kada je ubacio 26 poena, uhvatio osam lopti, podelio dve asistencije i jednu blokadu uz indeks 40.

Pre dolaska u Mornar, ovaj 29-godišnji košarkaš je u sezoni 2016/17 igrao za Partizan, a u karijeri još nastupao za FMP, španski Olivar, Kumanovo, finski Tartu, Kožuv, MZT.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading