Marjanović: Spreman sam

Autor:

Sport

27.06.2018

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbje u košarci Boban Marjanović izjavio je da je fizički spreman za predstojeće utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, kao i da mu neće biti teško da se uigra s ekipom.

RepublikaFoto: Starsport
Marjanović u razgovoru sa novinarima

- Trener Aleksandar Đorđević ima slične zahteve kao i prošle godine, dogovor je da treniram i da budemu dobroj fizičkoj formi, a ja sam fizički već bio spreman. Lepo sve to izgleda za sada. Lako mi je da se umno priključim reprezentaciji - rekao je Marjanović.

Reprezentacija Srbije će u petak, 29. juna u Tibilisiju igrati protiv Gruzije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2019. godine u Kini, a u ponedeljak 2. juna u Novom Sadu protiv reprezentacije Nemačke.

- Posebno na njihovom terenu. Mislim da nas očekuje jedna od najtežih utakmica, a uz sve to očekuje nas i dug put do Gruzije. No, mislim da će sve biti okej, samo moramo da ostanemo fokusirani, jer ipak je to težak protivnik - dodao je Marjanović.

Prema njegovim rečima, utakmica sa Gruzijom mu je važna jer će mu biti prva sa timom, a tek nakon nje će početi da razmišlja o meču sa Nemačkom.

- Prva utakmica će pokazati mogo više od druge, i nadam se da će nam biti samo vetar u leđa za Novi Sad. Očekujemo dosta publike i navijača koji će nas bodriti, ali Nemačka nije za potcenjivanje, ima dobrih igrača, a i izgubili smo meč tamo - rekao je Marjanović, koji je jedini igrač u reprezentaciji koji dolazi iz NBA lige.

On je dodao da "očekuje čudo" večeras na utakmici fudbalske reprezentacije na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Rusiji, koju nacionalni tim od 20 sati igra protiv Brazila.

- Mislim da je čudo moguće. Igrali su stvarno dobro i dobro su se pokazali. Pritisak je na oba tima veliki, ali nadam se našoj pobedi - kazao je Marjanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading