Marjanović spreman za mečeve sa Gruzijom i Nemačkom!

Autor: basketballsphere.com

Sport

27.06.2018

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred start "trećeg prozora" kvalifikacija za Mundobasket krajem juna i početkom jula, srpska reprezentacije će verovatno moći da računa na centra Bobana Marjanovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marjanović se odazvao pozivu Đorđevića

Naš centar je za portal "basketballsphere.com" naglasio da je u potpunosti spreman za mečeve sa Gruzijom i Nemačkom.

- Fizički sam spreman. Znam da neće biti nekih igrača zbog ugovora i svega, ali sam uveren da momci koji su ovde mogu ovo da iznesu. Prvo nas čeka meč sa Gruzijom, igrali smo sa njima na Akropolis kupu prošle godine i izgubili tako da je to dovoljna opomena. Imaju dobre igrače i biće to jedan od težih utakmica. Uz to nas čeka i putovanje u Tbilisi. Moramo da ostanemo fokusirani - rekao je Marjanović za “basketballsphere.com”.

Srpski gorostas je fokusiran na meč sa Gruzijom i smatra da će eventualna pobeda u Tbilisiju doneti neophodnu dozu samopouzdanja pred susret sa Nemačkom.

- Prva utakmica će biti teža nego druga. Ako dobijemo Gruziju dobićemo dodatno samopouzdanje i biće nam lakše da igramo na domaćem terenu pred našim navijačima. Naravno, to ne znači da će biti lako sa Nemačkom. Oni su rival koji nije za potcenjivanje, imaju dosta dobrih igrača i ne očekujem da će biti lako. Svaki meč donosi nešto novo - dodao je Boban Marjanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading