Iz Nagetsa poručuju: JOKIĆ KUPIO KUĆU U DENVERU, BIĆE ON DUGO OVDE!

Autor:

Sport

25.06.2018

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denver Nagetsi odbiće “timsku opciju“ koju Nikola Jokić ima u ugovoru kako bi on postao ograničeno slobodni agent i mogao da potpiše maksimalni ugovor sa timom iz Kolorada.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić uskoro potpisuje jači ugovor

ćNakon dobro obavljenog drafta i biranja Majkla Portera juniora, Nagetsi imaju sada samo jedan zadatak - da zadrže Nikolu Jokića u klubu. Ovo je potvrdio i predsednik košarkaških operacija iz Denvera Tim Koneli, koji je izjavio da je Jokić kupio kuću u Denveru i da dugo neće menjati sredinu.

- Nikola će biti ovde veoma dugo – šta god da radimo, učinićemo sve da osiguramo da ostane ovde koliko god je moguće. Kada taj trenutak dođe, razgovaraćemo sa Nikolom, njegovom braćom i njegovim predstavnicima - izjavio je Koneli.

Iz Denvera imaju opciju da do 29. juna učine Jokića ograničeno slobodnim agentom, što bi značilo da bi trebalo da potpiše petogodišnji ugovor vredan 146 miliona evra.

Ukoliko Denver šokira javnost i odluči se da zadrži Nikolu sledeće sezone po znatno jeftinijim uslovima (dva miliona po sezoni), on će narednog leta postati neograničeno slobodni agent. To je, ipak, malo verovatno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading