Trener Zvezde u transu nakon titule - TOPIĆ: EKSPLODIRAO SAM NA KALEMEGDANU!

Autor: Danijel Kokanović

Sport

12.06.2018

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je prvak Srbije četvrti put u nizu. Crveno-beli su savladali FMP sa 97:88 i u trećem meču finalne serije Superlige, a onda se kao i prethodnih godina slavilo sa "Delijama" na Malom Kalemegdanu.

RepublikaFoto: Republika
Topiću pao kamen sa srca

Ovaj put u transu je bio trener Milenko Topić, koji je mesec dana po sedanju na klupu uzeo prvi trofej. On je u jednom trenutku zgrabio mikrofon u ruke i zapevao čuvenu pesmu "Sve što sad hoćemo je". Utiske je nakon (ne)prespavane noći sumirao u razgovoru za Srpski telegraf.

ZVEZDAŠ DO KOSKE

- Zapevao sam od srca. Doživeo sam istinsku eksploziju emocija. A šta sam drugo mogao, skandirano je moje ime. Želeo sam da se zahvalim svima. Iz mene su kroz tu pesmu izašle sve frustracije zbog problema sa kojima smo se suočavali. Obožavam Zvezdu, godinama unazad kupujem sezonske karte i za fudbal i za košarku. Idem i na gostovanja kada god mi to obaveze dozvole - rekao nam je Topić.

Milenko: Lakše je bilo osvojiti titulu pre 20 godina kao igrač, nego sad kao trener

RepublikaFoto: Republika

VELIKO OLAKŠANJE

Strateg crveno-belih uporedio je ovaj uspeh sa osvajanjem prve igračke titule sa Zvezdom pre tačno 20 godina. Interesantno, tada je rival u finalu takođe bio FMP, koji je u ovoj finalnoj seriji počišćen sa 3:0.

- Daleko lakše mi je bilo kao igraču. Mnogo je veća odgovornost kada si zadužen za 15 ljudi u timu. Osećamo ogromno olakšanje, kao da nam je stena pala sa leđa. Čitave sezone smo se suočavali sa mnogo problema. Trpeli smo izuzetno jak pritisak - dodao je strateg Zvezde.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading