TOPIĆ POSLE OSVAJANJA TITULE: Ostaje žal ta ABA liga

Autor:

Sport

11.06.2018

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Milenko Topić rekao je da ostaje žal što su crveno-beli ostali bez trofeja u ABA ligi i plasmana u Evroligu.

RepublikaFoto: Starsport
Topić je sa Zvezdom osvojio titulu u Superligi Srbije

Crvena zvezda je osvojila titulu u Superligi Srbije pobedom nad FMP 97:88.

- Ostaje žal ta ABA liga, glavama smo svi tamo. To ne možemo da prebrodimo. Ostavili smo Zvezdu bez Evrolige i ovaj trofej je samo delić radosti, ali taj osnovni cilj nismo ispunili - rekao je Topić i dodao:

- Utisci su sjajni posle osvajanja trofeja, pogotovo kada se zna na koji način smo došli do nje, kada vratimo film na ono gde smo bili pre mesec i po dana. Čestitam svima u klubu, svima koji podržavaju ovaj klub, ali čestitam i treneru (Dušanu) Alimpijeviću, jer je ovo i njegova titula.

On je ocenio da je i pored osvajanja trofeja u domaćem prvenstvu, mnogo stvari uticalo na "neuspešnu sezonu".

- Imali smo promašaje od igrača, ali to je sve bilo zbog finansija. Imali smo neke od kojih smo više očekivali, poput (Stefana) Jankovića i Nikole Jovanovića. Milko Bjelica je bio fantastičan u prvom delu sezone, a u drugom ga nije bilo. Bilo je i perioda kada nas je ritam utakmica mleo. Kao što sam rekao, primarni cilj nije ispunjen i tu ostaje žal - rekao je Topić.

On rekao da još ne zna kakva će biti njegova sudbina u Zvezdi.

- Drago mi je. Ja volim Zvezdu i biću uvek uz Zvezdu, bilo to kao navijač na tribinama ili na klupu. Ja sam čovek koji voli Zvezdu. Ne znam šta će biti sudbina posle svega ovoga. Moramo da napravimo analizu zbog čega se sve ovo dešavalo, pa ćemo videti. Ja sam tu, stojim na raspolaganju. Mnogo volim ovaj klub - istakao je Topić.

Navijači su ovacijama ispratili iz dvorane.

- Ovo je bilo kao nekada, kao i pre više od 20 godina. Mnogo znači. Mnogo je tu istih ljudi, samo se malo fizionomija promenila - zaključio je Topić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading