Drejmond Grin priznao: MOJ POSAO JE DA BUDEM NAPORAN, da se protivniku uvučem pod kožu

Autor:

Sport

09.06.2018

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Golden Stejta Drejmond Grin važi za jednog od najprljavijih igrača NBA lige, a njegov učinak u pobedama tima se ne meri u broju postignutih koševa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Grin: Moram da budem pokretačka snaga tima

Grin je bio jedan od važnijih šrafova u osvajanju tri šampionska prstena Voriorsa u poslednje četiri sezone, a u razgovoru sa Čarlsom Barklijem je objasnio svoju ulogu u timu pored Karija, Durenta i Tompsona.

- Pitao sam Kevin i Kleja, oni sa tobom provode toliko vremena, da li si i privatno tako naporna osoba kao što izgleda na televiziji? - pitao je Barkli direktno.

- Verovatno! Na kraju, to je i moj posao. Ti momci igraju i svako veče postižu 20, 30, 40 poena. Moj posao je da brinem o svim mogućim detaljima, da budem onaj koji se svima uvlači pod kožu i budem pokretačka snaga. Oni to neće reći jer me vole, ali zaista jesam naporna osoba - uz smeh je govorio Grin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading