Trener Voriorsa spušta loptu: KLIVLEND JE GUBIO I PRE DVE GODINE...

Autor:

Sport

03.06.2018

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Golden Stejt Voriorsa Stiv Ker izjavio je da niko ne sme da otpiše Klivlend u finalnoj seriji, kao i da su svi mislili kako će biti lako pre dve godine, kada su Lebron i drugovi šokirali njegov tim.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ker: Moramo da odigramo jače nego u prvom susretu

- Znam da nije isti tim Kavsa, ali vodili smo sa 3:1 pre dve godine. Činilo se da su poraženi, a vratili su se. Očekujem da se i ovaj put bore do kraja. Neće odustati. Bili smo u ovoj situaciji više puta. Pobedili smo Hjsuton u prvoj utakmici u gostima i svi su govorili da je posao završen... Previše se značaja pridaje i ovoj pobedi - kazao je Ker.

Strateg Voriorsa kaže da njegov tim mora još jače da zapne u drugom meču, u odnosu na prvi kad su slavili posle produžetaka.

- Moramo da ih nateramo da se više znoje. Pokušaću da istražujem opcije u odbrani protiv Lebrona. Bio je odličan u prvom meču, ali mi nismo odradili dobar posao, nismo ga izbacili iz zone komfora.

U prvom susretu Kavsi nisu došli do pobede uprkos neverovatnom 51 poenu Lebrona Džejmsa, a drugi susret ovih rivala je na programu u noći između nedelje i ponedeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading