ČOKANJEM RAKIJE GAĐALI ZVEZDAŠE!

Autor:

Sport

01.06.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Partizana gađali su klupu košarkaša Crvene zvezde čokanjčetom rakije na večitom derbiju u kom su crveno-beli savladali ljutog rivala sa 81:73 i sa 2:0 u seriji plasirali se u finale KLS!

RepublikaFoto: twitter.com/davorristovic
Čokanj koji su navijači Partizana gađali košarkaše Zvezde

Fotografijom razbijene flašice na Tviteru se "pohvalio" direktor trostrukog uzastopnog šampiona Srbije Davor Ristović uz komentar "živeli"!

 

 

MIT O PUBLICI

Međutim, u razgovoru za Srpski telegraf otkrio je da incident nije bio nimalo naivan i da je moglo da bude povređenih.

- Ta flaša mi je doletela ispred nogu, bačena je prema našoj klupi. Pokupio sam je i nisam hteo da nosim delegatu, a fotografiju sam okačio za svoju dušu. To je manje-više standardno za večite derbije kad smo mi gosti u Pioniru. Gađali su nas svojevremeno teškim baterijama, kvakama. Upaljači i kovanice su uobičajeni. Setite se da su Stefana Jovića pogodili stolicom u glavu - izjavio je Ristović.

RepublikaFoto: Starsport

On je istakao da mit koji dugo kruži Beogradom i koji kaže da Zvezda nema košarkašku publiku, za razliku od Partizana, jednostavno nije istinit.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ristović: Mržnja prema Crvenoj zvezdi je neobjašnjiva

- Naši navijači su u prethodnim godinama pokazali koliko razumeju košarku i bili nam vetar u leđa u svakom trenutku kad je potrebno. Nije li dokaz za to momenat kada se Vanja Marinković povredio na prvoj utakmici? Cela hala je aplaudirala! Sa druge strane, oni su zviždali kada se povredio Dobrić. Postoji ta neka mržnja prema našem klubu koja je neobjašnjiva!

RepublikaFoto: Starsport
Problematični: Navijači Partizana

GAZDA U SRBIJI

Ristović se osvrnuo i na plasman izabranika Milenka Topića u finale.

- Imali smo turbulentan period posle svega što se dešavalo u finalu ABA lige i tog poraza. Igrači su pokazali da su profesionalci i sami su rekli da neće stati na ovome, na trijumfu nad Partizanom. Cilj je titula i da četvrti put zaredom pokažemo ko je gazda u Srbiji - zaključio je funkcioner crveno-belih.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading