"Kralj" ne da na svoje!

Autor:

Sport

28.05.2018

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On tokom celog plej-ofa igra gotovo sam! Lebron Džejms je stigao do finala, a posle pobede nad Bostonom, "Kralj" je rešio da stane u odbranu svojih saigrača.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Džejmsu se nije svidela činjenica da mnogi ljudi "pucaju" u njegovu ekipu. 

 

- Svestan sam toga da ću biti na naslovnoj strani bez obzira na to da li gubim ili pobeđujem, ali morate da shvatite jednu stvar - košarka je timski sport. To sam shvatio sa devet godina, kada sam prvi put uzeo loptu u ruke i zaigrao organizovanu košarku. Imate ljude koji nikada nisu ušli u dvoranu, koji nikada nisu igrali košarku, koji se nikada nisu skinuli u šorts i majicu, koji nikada nisu igrali u bilo kom timu, koji konstantno pokušavaju da "ubiju" moje saigrače. To nije pošteno! Ja ću uvek da ostanem veran košarci, jer je ona uvek verna meni. Moji saigrači su razlog zbog kojeg idemo u novo finale - rekao je Lebron posle utamice.

Činjenica je da ako žele novi prsten, igrači Klivlenda moraju da se probude i pokažu da ovaj tim nije samo Lebron Džejms. Za sada im ne ide najbolje, a bez obzira na ime rivala u finalu, "konjanici" neće biti favoriti na papiru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading