TOPIĆ: Treba da zadržimo ovakav pristup, idemo u Vršac da pobedimo

Autor:

Sport

21.05.2018

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Milenko Topić rekao je da ga raduje broj asistencija i timska igra u meču protiv Vršca (89:50) i istakao da crveno-beli uz takav pristup i zalaganje mogu do trijumfa i u drugoj utakmici

RepublikaFoto: Starsport
Milenko Topić

- Važno je da smo počeli četvrtfinale pobedom. Bitan je način na koji smo došli do nje. Šta nije valjalo u prethodnom periodu, pokušali smo u toku pauze da popravimo i mislim da smo deo toga uspeli da ispravimo. Mislim da smo u pas igri i trčanju napravili iskorak - rekao je Topić

- Možda Vršac, uz dužno poštovanje, nije merilo. Raduje broj asistencija, timska igra i da smo u odbrani igrali jedan za drugog. Na kraju je to donelo razliku - dodao je trener Zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Košarkaši Crvene zvezde sigurno su započeli odbranu titule, pošto su u prvom meču četvrtfinalne serije plej-ofa Super lige Srbije pobedili Vršac sa 89:50.  

Drugi meč u četvrtfinalnoj seriji, koja se igra na dve pobede, na programu je u sredu od 21.00 u dvorani "Milenijum" u Vršcu. 

- Bez lažne skromnosti, idemo u Vršac da pobedimo. Uz ovakav pristup, zalaganje i pritisak na lopti mislim da to možemo da ostvarimo. Treba da zadržimo ovakav pristup i da tretiramo Vršac kao ozbiljnu ekipu. Odmorićemo se malo, a onda uraditi još jedan ozbiljan trening pred putovanje u Vršac - poručio je Topić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading