Fernandes: Za finale morate da imate srce, ali i još nešto...

Autor:

Sport

19.05.2018

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Reala Rudi Fernandes izjavio je da za finale Evrolige samo srčanost možda nije dovoljna.

RepublikaFoto: Starsport
Slavlje košarkaša Reala

Real će u nedelju uveče u Beogradu u finalu Evrolige igrati protiv Fenerbahčea.

- Svako finale je motiv, naravno nije veći motiv jer je Fener. Istina je da smo igrali protiv njih, nismo bili zadovoljni rezultatom i nismo dobro igrali. Ovo je nova prilika i moramo da je zgrabimo. Kompletni smo, ostvario nam se san da smo ovde posle svih teškoća. Uživamo u trenutku i necemo da budemo opsednuti osvetom. Uživamo jer smo u finalu F4, bice dobra atmosfera, mi smo tim i to smo juče dokazali. Dresovi su isti, klubovi su isti, to je dobra stvar, ali se sve ostalo promenilo, igrači, način igre i svaka utakmica je drugacija - rekao je Fernandes. 


On je sa Realom stigao do jedne titule prvaka Evrope pre tri godine i prisetio se jedne uzrečice Argentinca Andresa Noćionija. 

- Noćioni je rekao da morate da imate i srce i još nešto, da biste došli do ovde morate da se dodatno potrudite i to je tim uradio sinoć i tokom cele sezone. Nikad ne znate da li ćete igrati finale opet i potrebno vam je još nešto osim srca, uvek sam to ponavljao - naveo je košarkaš Reala.

Fernandes je rekao da je Real imao tešku sezonu.


- Kada igrate u Realu veliki je pritisak, imate navijače. Teška sezona za nas. Ljulj, Kuzmić, Ajon, Rendolf su povređeni, ali izvukli smo neke pouke i tokom regularnog dela sezone doktori su mnogo radili. Svi igrači znaju da je teška godina ali su sad svi zdravi i žele da daju sve od sebe da igramo kao tim - zaključio je Fernandes.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading