Veseli: Pritisak bio veći prošle sezone!

Autor:

Sport

18.05.2018

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Fenerbahčea Jan Veseli kaže da on i njegovi saigrači ne osećaju toliki pritisak pred Fajnačl-for, kao što je to bio slučaj prošle sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Veseli: Bilo nam je teže kad smo bili domaćini

Fenerbahčea će odbranu titule u Beogradu započeti polufinalnim duelom protiv Žalgirisa, a Marko Gudurić koji igra sa "letećim Čehom" je rekao da je pritisak možda sad jači. Veseli se nije složio sa saigračem...

- Ko kaže? Marko Gudurić? Pa njemu je prvi fajnal-for pa možda zbog toga, ali lično mislim da nam je bio veći pritisak prošle godine jer su svi očekivali da moramo da osvojimo. Još smo igrali kući, što je stvorilo dodatnu presiju. Ove godine dolazimo kao branioci titule, ali smo više rastarećeni, nismo kući ne igramo pred domaćom publikom u Istanbulu - kaže Veseli. 

Češki košarkaš smatra da je trener Šarunas Jasikevičijus velika snaga litvanskog tima.

- Šaras je odličan trener i igraju sjajnu košarku. Bore se od početka do kraja, igraju na krv. Biće teško, ali spremni smo za takvu igru - istakao je Veseli. 

Ovo će biti čak peti F4 u karijeri bivšeg košarkaša Partizana. Kaže i sam da mu to nije padalo na pamet ni u najluđim snovima.

- Da igram pet F4? Ne... - rekao je Veseli koji je zaključio da je još manje mislio da će jednog dana podići pehar u Beogradu, iako je to još daleko.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading