Igrač Reala zna dosta o Beogradu - Ljulj: Rakija i musaka su vrh!

Autor: Katarina Kostić

Sport

17.05.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograd će od 18. do 20. maja biti domaćin fajnal-fora košarkaške Evrolige. Ekipe Reala, CSKA, Fenerbahčea i Žalgirisa stigle su u prestonicu Srbije, a slobodno vreme do izlaska na parket Štark arene prekratili su im reporteri elitnog takmičenja, koji su ih malo propitali o poznavanju našeg glavnog grada i zemlje.

Ljulj pokazao zavidno znanje o našoj zemlji

Luka Dončić iz Reala, koji ima slovenačko-srpsko poreklo, i Jan Veseli, Čeh koji je ranije igrao za Partizan i koji se prošlog leta na Paliću oženio Natalijom Miladinović, očekivano - znali su najviše. Međutim, najprijatnije je iznenadio Serhio Ljulj, legenda Reala i španske košarke, koji je propisno nahvalio musaku i rakiju!

KRALJEVI VOLE RADŽU

Lider "kraljevskog kluba" je znao da se u Srbiji koristi dinar kao valuta, ali i koliki je kapacitet naše najveće dvorane.

- Musaka je srpsko nacionalno jelo, a piće - rakija - kao iz topa je odgovorio Španac uz kez od uva do uva, kao da je već probao istu.

Dončić je dodao:

- Rakija je jedno super izuzetno žestoko alkoholno piće!

DOBRA KLOPA

Otelo Hanter iz CSKA se pohvalio kako zna da se u Italiji i u Srbiji ista reč koristi za pozdrav - ćao, a krilni centar Žalgirisa Brendon Dejvis fascinirao je sagovornike poznavanjem srpske hrane.

- Čuo sam za pršutu i jedva čekam da je probam. Kako da ne znam kad je moj cimer Vasa (Vasilije Micić, prim. aut.) - rekao je, između ostalog, Amerikanac, dok je njegov saigrač Kevin Pangoš odvalio da Beograd ima samo 450.000 stanovnika!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading