Filadelfija pravi "drim-tim": LEBRON, LENARD, DŽORDŽ...

Autor:

Sport

13.05.2018

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko se obistine pisanja američkih medija o pojačanjima Filadelfije 76ers za narednu sezonu, dobijamo jedan od najjačih timova u poslednjih 10 godina u NBA ligi.

RepublikaFoto: twitter.com/Slam Magazine
Lenardov rastanak sa Sparsima je izvestan

Menadžment File je rešio da krene u napad na slobodne agente ovog leta, a među igračima kojima ističe ugovor sa sadašnjim klubovima ima mnogo "zveri".

Naravno, najveća zvezda je Lebron Džejms, koji je nedavno potvrdio da bi hteo da ostane u Klivlendu, ali se čini da to nije 100 odsto sigurno. Pored njega pominju se "ol-star" igrači poput Pola Džoržda iz Oklahome i Kavaja Lenarda iz San Antonija.

- Letvica je vrlo visoka u vezi sa tim koga ćemo dovesti u tim. Ali je s druge strane i mali broj igrača za kojima ćemo snažno krenuti. Pitajume za "porez na luksuz", ali nemam problem da potrošim novac na dobre igrače - rekao je jedan od menadžera Siksersa Džoš Heris.

Naravno da je najveća želja tima iz Pensilvanije dolazak Lebrona u njihove redove, koji bi mogao da gura Embida i Simonsa da postanu još bolji igrači i dovede ih do NBA trona.

Takođe, opcija je i višestruki Ol-star Džordž, čiji sjajan šut i izuzetna odbrana bi značajno doprineli porastu nivoa igre Siksersa. Naravno, ne bi bilo iznenađenje ako Siksersi pokušaju da angažuju i MVP-ja finala 2014. Lenarda. 

Pored prvih vedeta, već pomenutih Embida i Simonsa, u Filadelfiji igra još dosta kvalitetnih igrača kao što su Džej Džej Redik, Belineli, Iljasova, Kovington, MekKonel i Fulc, koji bi sa još barem jednom velikom NBA zvezdom bili ekipa kadra da napadne šampionski prsten.

Biće zanimljivo ovo leto u NBA ligi...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading