Đorđević ipak ne ide u Bolonju!

Autor:

Sport

11.05.2018

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danima se pričalo da bi Aleksandar Đorđević trebalo da preuzme ekipu Virtusa iz Bolonje, ali se italijanski klub predomislio, pa će verovatno za prvog trenera imenovati Andreu Trinkijerija.

RepublikaFoto: Starsport
Đorđević ostaje bez klupskog angažmana

Mediji iz Italije su javili da je Virtus spremio trogodišnji ugovor Trinkijeriju, uz opciju prekida saradnje nakon isteka dve sezone, ukoliko to sam trener poželi.

Podsetimo, Trinkijeri je kao i Đorđević imao na početku sezone posao u Nemačkoj, ali su čelnici Bamberga odlučili da mu se zahvale na saradnji zbog nešto lošijih rezultata ekipe.

Tokom proleća se spekulisalo da bi čak mogao da dođe u Crvenu zvezdu, pa i da postane selektor Hrvatske, ali je ipak najbliži domovini gde je karijeru počeo kao asistent u Olimpiji Milano, a potom vodio Triboldi, Kazertu, Veroli, Kantu. 

Virtus je klub slavne tradicije, sa 15 titula prvaka Italije i dva naslova šampiona Evrope, ali se već nekoliko sezona nalaze u krizi, dok ove godine nisu uspeli da se domognu čak ni plej-ofa Palakanestra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading