EVROLIGA proglasila najbolju petorku, NEMA KOŠARKAŠA IZ SRBIJE!

Autor:

Sport

10.05.2018

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči fajnal-fora Evrolige, koji će se održati u Beogradu od 18. do 20. maja, saopštena je prva petorka iz dosadašnjeg toka takmičenja ove sezone. Među najboljima nije se našao niti jedan košarkaš iz Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
De Kolo drugu godinu zaredom u prvoj petorci

U prvoj petorici elitnog takmičenja našli su se Nik Kalates (Panatinaikos), Nando de Kolo (CSKA), Luka Dončić (Real Madrid), Tornike Šengelija (Baskonija) i Jan Veseli (Fenerbahče).

Za razliku od prošle sezone, mesto u prvoj evroligaškoj petorci opet je našao samo plejmejker CSKA Nando de Kolo. Jan Veseli je bio član najboljih još u sezoni 2015/16.

Pre ovoga proglašena je i "Zvezda u usponu", odnosno najbolji mladi igrač takmičenja, starosti do 22 godine. U pitanju je Slovenac Luka Dončić, koji je poneo ovo priznanje drugi put uzastopno.

Narednih dana biće proglašena i druga petorka takmičenja, a MVP finalnog turnira biće proglašen nakon završetka fajnal-fora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading