TOPIĆ ISKREN: Ništa se bitnije nije promenilo

Autor:

Sport

09.05.2018

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Milenko Topić izjavio je da je zadovoljan pobedom protiv Borca u 8. kolu Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Topić na meču sa Borcem

Topić je debitovao pobedom na klupi crveno-belih. Zvezda je slavila 84:74 i preuzela prvo mesto na tabeli.

- Teška utakmica i težak period za nas. Od tog finala i ABA lige još se tražimo i ne možemo da se vratimo na pravi kolosek i na partije koje smo pružali ranije - rekao je Topić i nastavio:

- Treći put igramo protiv Borca, znaju košarku, imaju odlične igrače, odlične spoljne igrače koji umeju sa loptom, atipični su, igraju sa dve četvorke, 'šire', stvaraju probleme u napadu.

On je pre nekoliko dana na mestu prvog trenera zamenio Dušana Alimpijevića.

- Ostali smo bez našeg trenera. Imali smo samo par dana da smislimo šta ćemo i kako ćemo, ništa se bitnije nije promenilo. Bilo je oscilacija u igri, pogotovo u trećoj četvrtini, kada smo u nekoliko minuta primili lagane poene iz iste akcije, gledaćemo da to ispravimo u narednom periodu, da smanjimo te 'prazne' minute i da postavimo odbranu na viši nivo - naveo je novi trener Zvezde.

Topić kaže da će Zvezda nastaviti da diže formu.

- Raduje energija, agresivnost koju su pokazali igrači, svi do jednog. Niko nije odustajao, niko se nije predavao i ono što raduje posebno je broj skokova koje smo napravili večeras u odnosu na prošlu utakmicu, u kojoj smo bili inferiorni u tom segmentu. Imali smo i dosta asistencija danas i bolji protok lopte - naveo je Topić i dodao:

- Ne slažem se sa ocenom da nije bilo igre ove sezone. Bilo je tu dosta dobrih igara, znalo se tačno za koga se igra i šta se igra. Sad, što pojedini igrači nisu bili u odgovarajućoj formi i što se igra, na kraju krajeva, protiv dobrih timova... Malo je i do njih, ne samo do nas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading