Boston na pobedu od finala

Autor:

Sport

06.05.2018

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U veoma neizvesnoj trećoj utakmici polufinala Istoka Boston je kao gost savladao Filadelfiju posle produžetka 101:98 i došao do vođstva od 3:0 u seriji, prednosti koju niko nikada u NBA plej-ofu nije nadoknadio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
KK Boston Seltiks

Junak pobede gostiju bio je Al Horford, koji je postigao poslednja četiri poena, od čega koš pet sekundi pre kraja produžetka za preokret. Posle tog koša tragičar Ben Simons izgubio je loptu, drugu u produžetku i dozvolio Horfordu da sa linije slobodnih bacanja overi trijumf. Pre toga u 48 minuta vodio se pravi rat u gradu bratske ljubavi.

Kod Seltiksa Džejson Tejtum je postigao 24 poena, Teri Rozir 18 poena, uz ukradenu loptu kod vođstva Filadelfije 98:96 40-ak sekundi pre kraja. Na drugoj strani Džoel Embid je zabeležio dabl dabl od 22 poena i 19 skokova, ali je imao šuz iz igre 10/26.

Džej Džej Redik je postigao 18, Simons 16, Iljasova 14, Belineli 12 a Dario Šarič 11 poena uz pet skokova i po tri asistencije i ukradene lopte. Četvrti meč, potencijalno i poslednji na programu je u noći ponedeljka na utorak od 2 časa a Boston vodi 3:0. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading