DURENT: Moramo da se fokusiramo

Autor:

Sport

05.05.2018

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Golden Stejt Voriorsa Kevin Durent rekao je posle poraza od Nju Orleans Pelikansa u trećem meču polufinala Zapada da je neophodno da ceo tim bude više fokusiran.

RepublikaFoto: twitter.com/MarcusD
Kevin Durent

Voriorsi su, posle dve pobede kod kuće, propustili priliku da dođu do brejka i naprave veliki korak ka finalu, ali će priliku za to imati u četvrtom meču.

- Moramo da se fokusiramo samo na ono što se dešava na parketu u datom trenutku, ni na prošli napad ni na sledeći. U ovom meču nismo bili dobri, ali imamo novu šansu za pobedu u nedelju - istakao je Durent, koji je u meč završio sa 22 poena.

Krilni centar Drejmond Grin je u trećem meču bio nadomak tripl-dabla sa 11 poena, 12 skokova i devet asistencija, a posle utakmice je izneo slično mišljenje poput Durenta.

- Trebalo je da budemo fokusiraniji. Neke stvari iz prve dve utakmice je trebalo da ponovimo, ali to nismo učinili. Moramo da budemo koncentrisaniji u četvrtoj utakmici - dodao je Grin.

Četvrti meč je na programu u nedelju od 21.30 po našem vremenu, posle čega se serija vraća u Ouklend.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading