Srbin preuzeo NBA klub pa pokazao koliko je HRABAR

Autor:

Sport

04.05.2018

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Kokoškov je ispisao istoriju! Postao je prvi Evropljanin koji je seo na klupu jednog NBA tima. Novi šef struke Feniksa dao je jedno veliko obećanje i time pokazao koliko je hrabar.

RepublikaFoto: twitter.com/SB Nation

Kokoškov je preuzeo ekipu koja je u periodu velike tranzicije. Očekuje ga mnogo posla, ali i pored toga dao je jako obećanje.

- Oduševljen sam što ću biti glavni trener Finiks Sansa i zahvalan sam na pruženoj prilici koju su mi dali Robert Sarver i Rajan Mekdona. Ponosan sam što ću biti prvi trener koji je odrastao van Amerike u NBA. Takođe sam veoma srećan što se vraćam u Finiks, jer oni su mi bili kao druga porodica u poslednjih deset godina. To je mesto na kojem sam bio nekih talentovanih i uspešnih timova, i gledam ka tome da zajedno dođemo do šampionske titule - rekao je Kokoškov.

On se osvrnuo i na iskustvo iz Jute.

- Vreme koje sam proveo u Juti je neprocenjivo, a sada im je potrebna moja potpuna pažnja u plej-ofu. Jedva čekam da se, na kraju sezone, fokusiram na moj novi izazov, a to je građenje dobrog programa u Finiksu i donošenje uspeha navijačima - zaključio je Kokoškov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading